Vi skal ikke blive rige

Men der er en del omkostninger ved at drive en hjemmeside. Det kan fx være:

  1. et plug-in, der reducerer tyngden på billeder. Det er vigtigt af hensyn til svartiden
  2. Et plug-in, der dels sikrer backup og samtidig kan klone. Klone er lidt som en sikkerhedskopi, men hertil kommer, at det også retter links, så de peger rigtigt på det nye sted. Jeg kloner over til mit eget site: letsupport.stegemueller.dk. Og så nytter det jo ikke, at links stadig peger på letsupport.dk
  3. Noget der sikrer mod ondsindede angreb.
  4. Og så er der en del mere…

Nogle tror, det drejer sig om at finde det billigste webhotel, og så var det det. Der tager de så grueligt fejl og ved reelt ikke, hvad de taler om.

Vi opretter denne side, fordi vi gerne vil søge at få nogle af vores udgifter dækket, om det så kun giver 50 øre det første år, så lever vi fint med det.

Vi reklamerer udelukkende for firmaer, som vi har arbejdet sammen med i flere år, og som vi vurderer som værende både lødige og kvalificerede. Det er bestemt ikke hvem som helst, der hopper ind på denne side! Man skal kvalificere sig ind på siden, og man skal have været med i et par år, for at vi kender dem rigtig godt.

designunivers.dk

Michael har reddet mig en del gange, hvor Google, Facebook og jeg selv ikke har slået til.

Michael leverer til tiden, har en gennemskuelig prisstruktur, er hurtig, og deler gerne ud af sin viden. Jeg har sagt til ham, at han derved saver den gren over, han selv sidder på.

Han ser det andeledes: tilfredse kunder kommer igen og igen og med tiden, stiller de bedre og kvikkere spørgsmål. Jeg har virkelig lært meget af Michael gennem de seneste år, og det er jeg taknemmelig over.

Priser:

Klippekort på 5 timer: 2.700 = 540 kr. pr. time + moms

Klippekort på 10 timer: 4.900 = 490 kr. pr. time + moms

Alm. timepris: 595 kr. pr. time + moms.

Ovenstående viser, at der er mange penge at spare ved at købe et klippekort på 10 timer. Ser man den timepris i forhold til den almindelige timepris, er der tale om en besparelse på næsten 18 pct.

Michael når forbløffende meget på en time.

cHosting

Af alle de webhoteller, jeg har  haft gennem tiden, er cHosting klart det bedste. Når vi anbefaler dem her, skyldes det både en konkurrencedygtig pris og deres fantastiske support. De tager fat der, hvor de billigste hoteller står af. Hvis man nu fx har dette:

usr/local/bin/php /home/stegemue/testblog.stegemueller.dk/wp/cron_run_updraft.php

kan det være svært at se, hvad der er forkert. Her hjælper cHosting gerne, selv om man må sige, at det ligger uden for deres umiddelbare forretningsområde, som er at stille serverplads til rådighed.

Bestil webhotel hos cHosting

Når du klikker på linket, kommer du til den side, hvor du kan købe hosting, og så vi bliver registreret som “sælgere”.

Hanne B. Stegemüller, 28. november 2018